Venkovní nástěnné svítidlo z nerezové oceli světlo-tma - Mira
Designový kus Venkovní nástěnné svítidlo z nerezové oceli světlo-tma - Mira jednoduše získáte na našich stránkách teď levně. Cena od 709.00 korun
CHCI OVĚŘIT DOSTUPNOST

Tato elegantní nástěnná lampa Mira je vysoce kvalitní venkovní lampa vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli a mléčného skla. Tato venkovní nástěnná lampa má krásný, moderní a elegantní design. Lampa propouští krásné světlo dole a nahoře a je vybavena opálovým sklem, které poskytuje velmi pěkný efekt.
Tuto nástěnnou lampu lze snadno připojit k napětí 230 V. S krytím IP44 je navržen proti dešti, a proto je extrémně vhodný pro venkovní použití. Kromě toho je tato lampa velmi krásná, lampa je také velmi praktická. Má snímač LUX světlo-tma; venkovní lampa se rozsvítí, když se setmí, a zhasne, když se znovu rozsvítí. Super šikovný!
Lampa má hloubku 10 cm, výšku 15,5 cm a šířku 13,5 cm. Má velké svítidlo E27 a je dodáváno bez světelného zdroje, proto si jej objednejte (max. 60 Watt). Lampa je také stmívatelná pomocí externího stmívače (stmívač není součástí dodávky).
Nástěnná lampa Mira je dokonalým doplňkem vaší fasády!
Akční cena: 709.00 Kč
Výrobce: QAZQA
Číslo výrobku: 93908